ADANA / SARIÇAM - Umur Bey Ortaokulu

Umur Bey Ortaokulu

GÖZTEPE MAH. AYTAÇ DURAK BUL. UMUR BEY ORTAOKULU BLOK NO 130A SARIÇAM / ADANA
Vizyon
Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarısı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir okul olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitimin Genel ve Özel Amaçları doğrultusunda ,Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı ,Bilim ve teknolojiyi en üst seviyede kullanabilen ,çevreye duyarlı, emeğe saygılı, toplumunun gelenek ve göreneklerine uygun hareket edebilen,geleceğimize yöne veren nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
OKULUMUZ 2019-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KATILDIĞI 15 TEMMUZ RESİM YARIŞMASI İLÇE 1.Sİ,TÜGVA YARIŞMASI İL 2.Sİ VE ÖĞRETMEN KONULU ŞİİR YARIŞMASI İLÇE 1.Sİ OLMUŞTUR AYRICA 4 ÖĞRENCİMİZ PYBS SINAVINI KAZANMIŞTIR.
08.30-15.05
Ulaşım
Büyükşehir Belediyesine ait 183 Nolu otobüs ile Kürkçüler dolmuşları(Yüreğir Otogarından )okulun önünden geçmektedir.
Göztepe Mahallesi SARIÇAM / ADANA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Adana ili, Sarıçam İlçesi,Göztepe Mahallesi´nde bulunan okulumuz, Taş Köprü mevkisine 18 km dir.
Proje Çalışmaları
beyaz bayrak ve beslenme dostu sertifikaları,sağlıklı nesil sağlıklı gelecek projeleri başvuruları,TÜBİTAK 4006 PROJESİ
Diğer Hususlar
OKULUMUZ 2019-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KATILDIĞI 15 TEMMUZ RESİM YARIŞMASI İLÇE 1.Sİ,TÜGVA YARIŞMASI İL 2.Sİ VE ÖĞRETMEN KONULU ŞİİR YARIŞMASI İLÇE 1.Sİ OLMUŞTUR Okulumuz 8/A öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102.yıl dönümü kutlaması kapsamında Atatürk ve Milli Egemenlik konulu kompozisyon yarışmasında İl 1. si ve 3.sü olmuştur.